Analýza makroekonomických lokalizačných faktorov priamych zahraničných investícií do Slovenskej republiky - Neumannová, Anna
Výsledky realizovaných analýz vybraných makroekonomických lokalizačných faktorov a možnosti obmedzenia ďalšieho prílevu priamych zahraničných investícií do Slovenskej republiky.