Actual Trends in Theory and in Practice of the International Business Ethics - Dubcová, Gabriela, 1968-
Princípy medzinárodnej obchodnej etiky a jej vývoj. Porovnanie etických štandardov v rôznych kultúrach. Rozdiely medzi Európou, USA a Áziou. Normatívy a odporúčania v oblasti rokovaní s multinárodnými korporáciami.