Všeobecná hodnota majetku a riziko - Rybárová, Daniela, 1967-
Riziko ako jedno z faktorov umožňujúce odhad najpravdepodobnejšej ceny hodnoteného majetku. Zohľadnenie rizika pri stanovení všeobecnej hodnoty majetku v rámci majetkovej a podnikateľskej metódy ohodnocovania.