Nové trendy v riadení nákladov verejných podnikov - facility manažment - Serina, Pavol
Facility management je moderná metóda riadenia podporných činností, ktorých cieľom je poskytovať relevantné a efektívne služby pre podporu hlavnej činnosti organizácie.