Zvyšovanie výkonnosti podniku pomocou procesných kalkulácií - Serina, Pavol
Hlavná podstata riadenia nákladov v podniku v rámci všetkých podnikových procesov. Nástroje, ktoré umožňujú efektivitu a flexibilitu vlastných aktivít sú procesné kalkulácie a ich modifikácie, odvodené od hlavnej metódy ABC.