Vybrané prístupy k problematike segmentácie trhu seniorov - Matušovičová, Monika, 1967-
Trend aktívneho stárnutia obyvateľstva a charakteristika súčasných prístupov k segmentácii trhu seniorov, ktorí začínajú byť atraktívnou cieľovou skupinou pre obchodné a marketingové aktivity.