Stabilizácia podniku a stratégia prosperity - Síbertová, Linda
Vrcholovou fázou životného cyklu podniku je jeho stabilizácia, vyznačujúca sa finančnou výkonnosťou a efektívnym využívaním konkurenčného potenciálu. V súčasnosti neexistuje metóda, ktorou by bolo možné určiť strategickú pozíciu podniku vo fáze stabilizácie, ktorá by zhodnotila hospodárskku a finančnú stránku podnikania.