Vplyv zmien vybraných ekonomických nástrojov na ceny vstupov v slovenských podnikoch - Šúbertová, Elena
Charakterizovanie a vplyv zmien zdravotného a sociálneho poistenia jednotlivcov - samostatne zárobkovo činných osôb ako platiteľov za zamestnancov zo strany podnikateľských subjektov.