Controlling vo verejnej sfére - Tóth, Miroslav, 1961-
Implementácia kontrolingu vo verejnej sfére a v podnikoch financovaných z verejných zdrojov. Hospodárnosť ako kritérium posudzovania miery využitia ekonomických zdrojov.