Biomasa - obnoviteľný zdroj energie - Tóth, Miroslav, 1961-
Poľnohospodárske výrobky, ktoré majú priemyselné a energetické využitie. Výroba a spracovanie biomasy v poľnohospodárskom podniku. Význam a prípadné nevýhody používania biomasy ako energonosiča.