Supply side wage determinants: overview of empirical literature - Balcar, Jiří
Mzdové determinanty a mzdová diskriminácia. Prehľad faktorov, ktoré ovplyvňujú výšku miezd: vzdelanie, skúsenosti, prax, psychologické črty, zdravie, krása, atď.