Aktuálne daňovo-odvodové aspekty podnikania živnostníkov z odvetvia stavebníctva v čase krízy - Uhliar, Miroslav, 1981-
Zmeny a úprava povinností pre živnostníkov s účinnosťou k 1.1. 2013 v oblasti daňovo-odvodového zaťaženia. Schválenie zákona č. 252/2012 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení. Vplyv uvedených zmien v odvetví stavebníctva.