Access pricing under imperfect competition reconsidered - Staněk, Rostislav
Článok tvrdí, že výsledky, ktoré Onemli publikoval v článku "Access Pricing under Imperfect Competition", Review of Economic Perspectives, 2012, sú nesprávne.