Symbol menom Tatra - Žitňanský, Eduard
História a význam firmy Tatra Kopřivnice. Výroba známych "šesťstotrojek" v ére socializmu. Automobil T 603 určený pre vtedajšiu nomenklatúru. Rakúsky konštruktér Hans Ledwinka - otec tatrováckej koncepcie. Nádej pre fabriku - nový majiteľ. Výroba nákladných automobilov.