Pozriem v obchode, kúpim na internete - Ksenzsighová, Beata
Cena tovaru ako dôležitý faktor pri nakupovaní. Porovnávanie cien a kvality e-shopov. Výhoda kamenných obchodov - osobný kontakt so zákazníkom. Očakávanie kvalitného poradenstva a servisu. Synergia kamenného obchodu s e-shopom.