Vzťah práva a ekonomiky v období krízových situácií v národnom hospodárstve (legislatívne úvahy a podnety) - Suchoža, Jozef
Objasnenie historicko-vývojových tendencií slovenskej legislatívy, predovšetkým v oblasti obchodovania vrátane obchodných zmlúv a obchodných spoločností, v širšom zmysle regulácie hospodárskych vzťahov.