[Čínska ekonomika - nová dimenzia globalizácie svetového hospodárstva] - Verček, Peter
Recenzia na vedeckú monografiu, ktorá je zameraná na skúmanie tých ekonomických fundamentálnych a vnútorných väzieb , ktoré boli rozhodujúcimi akcelerátormi hospodárskeho rastu Číny.