Structure, conduct and performance of indian banking sector - Sahoo, Deepti
Skúmanie bankového sektora, štruktúry trhu a správania sa bánk v Indii. Zmena indického bankového sektora v súvislosti so zmenou právnych predpisov a politík. Vplyv hospodárskych reforiem na bankový sektor. Zmeny v štruktúre trhu bankového sektora v Indii.