Teherán začína písať novú kapitolu - Pressburg, Adrian Peter
Nový iránsky prezident Hasan Rúhání a jeho priaznivý ohlas vo svete. Priority z pohľadu USA a Bruselu - iránsky jadrový program a občianska vojna v susednej Sýrii. Pripravovaná augustová mierová konferencia v Ženeve a účasť iránskeho prezidenta. Hranice právomoci prezidenta. Úloha najvyššieho vodcu ajatolláha Alí Chameneího. Nový prezident, polyglot, ktorý sa nestratí. Irán v prospech všetkých.