Requirements of a transport system user - Kampf, Rudolf
Základné parametre, ktoré ovplyvňujú výber druhu dopravy zo strany cestujúcich: časová dostupnosť, rýchlosť prepravy, cena lístkov, komfort, bezpečnosť, spoľahlivosť. Použitie Saatyho metódy na zistenie, ktorý z daných parametrov má najväčšiu váhu na výber druhu dopravy.