Zásilkové a poštovní tašky - Vítek, Miloslav
Snaha o doručenie nepoškodených písomností a vznik nových typov zásielkových tašiek s aplikáciou rôznych spevňujúcich a tlmiacich materiálov. Ochrana zásielok pri transporte a manipulácii. Vystužené tašky z monomateriálov. Tašky z ligno-celulózovej bázy. Tašky z plastov. Kombinované papierové tašky s plastovými fixačnými vložkami.