Mezinárodní úmluva CMR z pohledu náhrady škody - Hartmanová, Hedvika
Úmluva o prepravnej zmluve v medzinárodnej cestnej doprave - Úmluva CMR. Zásadný význam nákladného listu. Zodpovednosť dopravcu v rámci cestnej dopravy. Nárok na náhradu škody. Poškodenie alebo strata zásielky. Úmyselná škoda. Zbavenie zodpovednosti dopravcu. Krádež a zodpovednosť za škodu.