Možnosti financovania projektov v slovenských podnikoch - Kormancová, Gabriela
Naplánovanie celého priebehu a rozhodovanie o potrebných zdrojoch projektu. Možnosti financovania a prípravná fáza celého životného cyklu projektu. Základné charakteristiky projektov.