Výška transakčných nákladov ako meradlo kvality podnikateľského prostredia v Slovenskej republike - Okruhlica, František
Štruktúra transakčných nákladov a zdôraznenie toho, že popri zvyšujúcich sa štandardných transakčných nákladoch je potrebné vymedziť transakčné náklady, vyvolané nelegálnou činnosťou aktérov verejných transakcií.