Pán IKEA mieri domov - Benčat, Branislav
Návrat Ingvara Kamprada zo Švajčiarska do rodného Švédska. Rozvetvená a komplikovaná majetková štruktúra rodiny Kampradovcov. Spoločnosť Ingka Holding. Nadácia Interogo Foundation. Inter IKEA Systems so sídlom v Luxembursku. Ikano Group - oblasť finančníctva, poisťovníctva, nehnuteľností a maloobchodu. Detaily zo životopisu I. Kamprada. Vznik firmy IKEA v roku 1943 a jej úspechy.