Fiškálna a monetárna expanzia v teóriách ekonomického cyklu - Lisý, Ján
Charakteristika rôznych názorov na možnosti uplatňovania fiškálnej a monetárnej expanzie. Odlišné prístupy keynesovskej ekonomickej teórie na jednej strane a monetarizmu, novej klasickej makroekonómie a rakúskej školy na druhej strane.