Obrovi sa podlomili kolená - Pressburg, Adrian Peter
Nepokoje a demonštrácie v Rio de Janeiro a Sao Paolo. Oslabovanie brazílskej ekonomiky a napätie v krajine. Vnútorná politika krajiny. Výdavky štátnej pokladnice na športové akcie. Dialóg prezidentky s demonštrantmi. Prediskutovanie bodov národného plánu. Porovnanie situácie v Brazílii s Tureckom.