Trpezlivosť ako cnosť tolerovania podľa Tomáša Akvinského - Blaščíková, Andrea
Reflexia tolerancie u Tomáša Akvinského. Definícia morálnej cnosti a trpezlivosti. Ciele trpezlivosti. Tolerovanie ako voľba trpezlivosti.