Komparácia investičných a podielových fondov vo vybraných krajinách - Lennerová, Ivana, 1979-
Analýza vybraných podielových fondov, ktoré sú bežne ponúkané na Slovensku, ale aj analýza investičných fondov, ktoré sú skôr typickou formou investovania v zahraničí. Charakteristika vybraných typov podielových a investičných fondov, ako aj analýza ich vývoja.