Valorizácia prostredia pre rozvoj bellness - Plesník, Pavol, 1956-
Kúpeľníctvo ako jedno z najperspektívnejších odvetví cestovného ruchu na Slovensku. Potenciál minerálnych a termálnych vôd a dobré klimatické podmienky. Potenciál kúpeľov Korytnica. Popis a valorizácia sekundárneho potenciálu kúpeľov Korytnica. Segmentácia potenciálnej klientely a produktové línie kúpeľov Korytnica.