Komparácia situácie mladých ľudí na trhoch práce v EÚ v súvislosti s problematikou segmentácie a duálnych pracovných trhov - Kolláriková, Tímea
Porovnanie situácie mladých ľudí na európskych trhoch práce prostredníctvom ukazovateľa miery nezamestnanosti a tzv. indikátora NEET. Problematika segmentácie mladých ľudí a navrhnuté opatrenia zo strany Európskej komisie.