Financial Times ako zdroj informácií pre investorov - Bačišin, Vladimír
Postavenie denníka Financial Times ako jedného z informačných zdrojov, ktorý prináša informácie vhodné pre investorov. Denník si v tomto roku pripomenul 125 výročia od svojho založenia. Informácie o údajoch zverejňovaných denníkom Financial Times ( údaje o akciách, dlhopisoch, menách, fondoch a indexoch).