Recenzia - Spišáková, Emília, 1983-
Recenzia na skriptá s názvom „Organizačné správanie“. Sú rozdelené do jedenástich kapitol. Prvé dve kapitoly pojednávajú o jednotlivcovi, pracovných skupinách a tímoch v organizácii. Po vymedzení základných pojmov sa zameriavajú na teórie osobnosti, klasifikáciu pracovných skupín a roly v pracovných skupinách. Tretia kapitola sa orientuje na hodnotenie efektívnosti práce v skupinách, v rámci je aj vzorový dotazník na hodnotenie pracovnej skupiny a formulár pre hodnotenie tímu.