Dopady zemětřesení v roce 2011 na japonskou ekonomiku - Stuchlíková, Zuzana
Analýza vývoja japonskej ekonomiky v rokoch 210-2012 a zhodnotenie dopadov ničivého zemetrasenia v marci 23011. Reakcia vlády a analýza protikrízových opatrení.