Hodnotové řízení podpůrných procesů údržby a jeho využití v praxi - Špaček, Miroslav
Strategický kontext riadenia firemných procesov. Firemná údržba ako súčasť firemnej procesnej architektúry. Ekonomické a manažérske nástroje merania a vyhodnocovania efektívnosti údržby. Balanced scorecard ako manažérsky nástroj merania a vyhodnocovania efektívnosti údržby.