Ženy v ekonomii - J. L. Yellenová a W. Carlinová - Sirůček, Pavel
Informácia o dvoch predstaviteľkách heterogénných prístupov v kontexte novej keynesovskej ekonómie - Janet Louise Yellenovej a Wendy Carlinovej.