Globálne pôsobiace riziká v životnom poistení - Littvová, Zuzana
Problémy globálneho rizika dlhovekosti a rizika mortality si vyžaduje mnohostranný a systémový prístup za jasne stanovených podmienok. Je potrebná spolupráca vlády, zamestnávateľov ako aj jednotlivca dotvorená možnosťami poisťovacieho priemyslu.