Inovace vyžadují další rozvoj vztahů se zákazníkem - Vávrová, Věra
Inovácie a marketingová politika firmy. Inovačná politika a komunikácia. Metodologické zaistenie procesu tvorby inovácií. Inovácie a tlak trhu. Hodnotenie efektívnosti inovácie.