Vybrané teoreticko-metodologické prístupy k hodnotám - Antalová, Mária, 1952-
Pohľad na hodnoty, ich význam a vnímanie danej kategórie v sociálno - ekonomických súvislostiach. Vnímanie hodnôt a hodnotových orientácií, ako v teórii tak i metodológii. Empirický prehľad o hodnotách vyznávaných mladou generáciou v SR.