Moderné komunikačné nástroje a ich letné nástrahy - Tóthová-Šimčáková, Mária
Pozitíva a negatíva moderných technológií a riziká neuváženého používania internetu. Intenzita využívania internetu medzi deťmi. Rady pre rodičov a pedagógov ako deti bezpečne oboznámiť s internetom.