Globálne rozvojové vzdelávanie na ekonomických fakultách - Svitačová, Eva
Prispôsobovanie vzdelávacieho systému novým potrebám s cieľom formovať odborný profil absolventov ekonomickýhch fakúlt a pripraviť ich na pôsobenie v multikultúrnom európskom prostredí.