Motivácia a jej vplyv na výkonnosť zamestnancov - Černá, Simona
Motivácia výkonu - teórie motivátorov. Klasické koncepcie motivácie výkonu na Slovensku a v zahraničí. Manažérske stratégie zvyšovania motivácie a výkonnosti zamestnancov. Vzdelávanie zamestnancov ako jeden zo zdrojov zvyšovania výkonnosti.