Relatívnosť gramotnosti v spoločenskom chápaní - Belešová, Mária
Prehľad o tom, ako bol pojem gramotnosti chápaný v minulosti. Najaktuálnejšie novovzniknuté gramotnosti v súčasnosti s popisom ich charakteristík. Flexibilné prispôsobovanie sa požiadavkám modernej doby.