Poistný trh ako súčasť finančného trhu v Slovenskej republike v kontexte dlhovej krízy - Drugdová, Barbora
Vymedzenie poistného trhu. Analýza vybraných ukazovateľov komerčného poistného trhu v Slovenskej republike za rok 2011. Vývoj v oblasti životného poistenia je v posledných rokoch dynamickejší ako v neživotnom poistení. SR sa postupne približuje poistnému európskemu priemeru, ktorý zhruba predstavuje 67 percent v prospech životného poistenia.