Bankomatová novinka Slovensko obišla - Kláseková, Martina
Inovácia v bankách - vkladomaty. Vkladomaty v Českej republike. Najviac depozitných bankomatov v Číne a v Rusku. Vyššie vstupné náklady. Na Slovensku sa zatiaľ automatizované vkladomaty neobjavili. Analýza možnosti zriadenia vkladomatov v niektorých bankách na Slovensku.