Co znamená Kaizen v České spořitelně - Benešová, Petra
Existencia kaizen skupín v Českej sporiteľni. Cieľom je spokojnosť klienta, znižovanie nákladov, zyšovanie produktivity zamestnancov a zjednodušovanie procesov v bankovom sektore.