Investori chcú menej riskovať, viac zarábať - Ďuriančík, Martin
Zmeny v štruktúre investícií za posledný rok. Rozloženie konzervatívnych a rizikovejších investícií je asi jedna k jednej. Dlhopisy a dlhopisové fondy ako rizikové aktíva. Hľadanie alternatív s vyšším výnosom. Pohľad na akciové trhy z perspektívy posledných 13 rokov. Darí sa realitným fondom, total return fondom a fondom profesionálnych investorov. Risk manažment ako hlavná úloha správcov fondov.