Regresné modely v odhadoch incidencie a prevalencie ochorenia Alzheimerovho typu - Škrovánková, Lea, 1954-
Využitie regresných modelov pri odhade početnosti incidence a prevalence ochorenia alzheimerovho typu pre jednotlivé vekové kategórie.