Zdravotný stav obyvateľstva Slovenska a jeho postavenie v rámci Európskej únie - Šprocha, Branislav
Analýza zdravotného stavu obyvateľstva Európskej únie so zvláštnym zreteľom na postavenie Slovenska v nej.