Daňové úniky má pribrzdiť nová štátna tlačiareň cenín - Neupauerová, Zuzana
Štát chce mať dohľad nad výrobou kontrolných známok na alkohol a tabak. Ministerstvo financií argumentuje tým, že navrhnuté zmeny pomôžu znížiť daňové úniky.